Over ons

klusAlert! is een platform waarop vraag en aanbod in de kluswereld met elkaar wordt gematcht. Opdrachtgevers zijn er op deze manier van verzekerd dat zij de juiste betaalbare vakmensen vinden voor hun klussen, zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn. Aangesloten vakmensen zijn er anderzijds van verzekerd dat zij als eerste op de hoogte worden gebracht van leuke klussen binnen hun vakgebied en gewenste locatie.

klusAlert!: wij doen het net even anders!
Het viel ons op dat platformen vaak ongelijke kosten doorberekenen aan vakmensen en dat de kans op het daadwerkelijk in aanmerking komen voor een klus ontzettend klein was bij andere platformen. In de overtuiging dat dit anders moet kunnen is klusAlert! opgericht: een platform waarop alle professionals evenveel kans hebben om in aanmerking te komen voor een opdracht en waarbij de kosten voor iedereen transparant en hetzelfde zijn.

Vrijblijvendheid en transparantie zijn onze kernwaarden
Het plaatsen van een klus is op klusAlert! volledig gratis voor opdrachtgevers. Het reageren op klussen is voor vakmensen daarnaast altijd geheel vrijblijvend. Sluit een opdracht niet aan bij jouw voorkeuren? Dan heb je geen enkele verplichting om hierop te reageren. Heb je wel een leuke klus gevonden waar je graag op wilt reageren? Na het delen va je visitekaartje kan je ongelimiteerd mag chatten met de plaatser van de klus. Bij klusAlert! mogen maximaal vijf vakmensen op een opdracht reageren. De kans dat je de klus daadwerkelijk krijgt is dus minimaal 20%!

Bedrijfsgegevens

Klusalert
Philitelaan 59-191
5617 AK Eindhoven
KVK nummer 24420144
BTW NL002013369b31