Meest gestelde vragen

Klusser

Nadat je een profiel hebt aangemaakt, met optie “Ik ben op zoek naar opdrachten”. En bent ingelogd kun je klikken op “Maak een visitekaartje” rechts bovenin. Of na inloggen op onderstaande link te klikken:

Klik hier

Controleer of je een juiste link hebt ingevuld, een voorbeeld link voor facebook is: https://www.facebook.com/KlusAlert-111151050386828/ Dus niet alleen: “klusAlert!”, maar de complete link. Voor Instagram gebruik je het volgende voorbeeld: https://www.instagram.com/klusalert/ Heb je de link juist ingevuld en het werkt nog steeds niet. Neem dan contact met ons op” en dan een link naar contactformulier of via de link:

Klik hier

Dit komt doordat de link niet juist is ingevuld, een voorbeeld vaan een goede link is:

https://www.klusalert.nl

De enige plek waar jouw logo zichtbaar is en hoort te zijn is op je visitekaartje. Mocht het uploaden niet lukken, neem dan contact op via ons Contactformulier onder Contact. Of stuur ons een e-mail naar info@klusalert.nl

Een Klusser kan 1 visitekaartje aanmaken, deze is word direct zichtbaar bij de opdrachtgever, zodra de chat word ingestart.

Is jouw KVK veranderd?Dan kan je dan kan je contact opnemen via ons Contactformulier onder Contact. Of stuur ons een e-mail naar info@klusalert.nl

Of klik op onderstaande link:

Contact

Nadat je jouw visitekaartje hebt gedeeld en hebt gereageerd op de klus. Krijgt de klusplaatser een bericht en hieruit kan de chat voortvloeien in een deal. De chat vind je op je profiel onder het kopje Chat.Of klik op onderstaande link:
Klik hier

 

Klusplaatser

Nadat je jezelf hebt geregistreerd als “Ik ben op zoek naar een klusser” heb je de optie Klus plaatsen. De knop hiervoor vind je rechtsboven er is geen limiet aan hoeveel klussen je mag plaatsen en ook zijn er geen kosten aan verbonden. Voor een goed resultaat, is het aan te raden de klus zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Direct een klus plaatsen, klik dan op onderstaande link:


Klik hier

Een professional reageert na het delen van zijn visitekaartje op jouw klus. Hierna kun je zijn visitekaartje bekijken en vrijuit chatten in onze chatbox. Bespreek hierin jouw wensen en wat jij verwacht van de vakman of vakvrouw. Wij raden je aan om je contactgegevens pas te delen, wanneer er een deal is gesloten.

Een klusser krijgt direct een klusAlert! mail van de jouw geplaatste klus. Hij of zij kan hier direct op reageren, en hier krijg je dan ook direct een chat bericht op. Deze kan je vinden op je dashboard in het menu of bekijk direct via onderstaande link of er al een bericht is geplaatst op jouw klus:

Klik hier

Bedrijfsgegevens

Klusalert
Philitelaan 59-191
5617 AK Eindhoven
KVK nummer 24420144
BTW NL002013369b31