Hoe werkt het?

Klusplaatser

Heb je geen zin om eindeloos te zoeken naar de juiste vakman voor jouw klus? Plaats je klus gratis en vrijblijvend op klusAlert! en ontvang direct een reactie van professionals die jouw klus kunnen klaren.

Zoek je een professionele vakman om jouw opdracht uit te voeren? Plaats dan gratis jouw opdrachtomschrijving op klusAlert!. Om een opdracht te kunnen plaatsen hoef je maar een aantal stappen te doorlopen.

 1. Maak een account aan op klusAlert!
 2. Geef aan naar wat voor soort vakman je op zoek bent en geef een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden.
 3. Na het plaatsen van de klus ontvangen aangesloten professionals met een expertise binnen de door jou aangegeven vakgebieden direct een klusAlert!, waarna ze op jouw opdracht kunnen reageren.
 4. Kom tot een overeenkomst met één van de professionals en sluit de deal. Het uitvoeren van de klus kan beginnen!

Op klusAlert! heb je nooit te maken met verborgen kosten. Het plaatsen van een opdracht is namelijk volledig gratis en daarnaast geheel vrijblijvend. Ook als het aanbod van de bij ons aangesloten professionals niet aansluit op jouw wensen of budget, zullen er dus geen kosten in rekening worden gebracht. Dat is nog eens voordelig klussen!

Klusser

Kost het vinden van de juiste opdracht je altijd veel tijd en geld? Met klusAlert is dit verleden tijd. Dagelijks plaatsen honderden potentiële opdrachtgevers hun opdracht op klusAlert!, met als doel om de juiste professional voor de klus te vinden. Door jezelf als vakman aan te melden bij klusAlert! kun je daarom direct in contact komen met potentiële opdrachtgevers met een leuke klus bij jou in de buurt!

Meld je gratis aan als vakman op klusAlert.nl!
Door jezelf gratis aan te melden als vakman op klusAlert heb je direct een overzicht van de geplaatste opdrachten binnen jouw vakgebied.En je kunt direct na het maken van je visitekaartje reageren op klussen. Om op een opdracht te kunnen reageren hoef je maar een aantal stappen te doorlopen.

 

 1. Maak gratis een bedrijfsaccount aan op klusAlert!
 2. Maak een persoonlijk visitekaartje aan, waarin je jezelf aan de hand foto’s en een korte omschrijving kunt presenteren richting potentiële opdrachtgevers.
 3. Geef je expertisegebieden en de straal waarbinnen je klussen wilt ontvangen aan.
  Is er een match tussen jouw voorkeuren en een klus van één van de bij ons aangesloten opdrachtgevers? Dan ontvang je hiervan automatisch een alert. Je hebt dan de kans om je visitekaartje naar de opdrachtgever te versturen. 
 4. Na het versturen van het visitekaartje heb je de mogelijkheid om vrijuit met de opdrachtgever te chatten. Vraag gerust om wat meer informatie over de klus, zodat je een gerichte prijsopgave kunt maken.
 5. Komen jullie tot een overeenkomst? Dan wensen wij van klusAlert! je succes met het uitvoeren van deze klus!!

Bedrijfsgegevens

Klusalert
Philitelaan 59-191
5617 AK Eindhoven
KVK nummer 24420144
BTW NL002013369b31